CategoriesUncategorized

Rapsodija ukusa u hotelu Hilton

Salon MonteVino 2022 održan je 11. i 12. marta u hotelu Hilton. Atmosfera je bila izvan svih očekivanja a ljubitelji sira i vina mogli su da probaju na stotine različitih vina kao i naše sireve i kozji kulen. Iznenađenje i zadovoljstvo kod svih prisutnih nije se moglo sakriti. Salon je dokazao da je ubjedljivo najznačajnija vinska manifestacija u zemlji a mi smo se našli uz njih da upotpunimo hijerarhiju, jer kako da ide vino bez sira!? 2 godine trajala je pauza zbog pandemije COVID-19 i bez imalo skromnosti može se reći da je ovo bio spektakularan povratak.

Događaj koji kreira vinsku scenu privukao je predstavnike oko 140 vinarija iz 15 zemalja svijeta gdje je između 800 raznih etiketa viđeno i degustirano tridesetak ekskluzivnih noviteta.
Mi, kao domaćinska firma trudili smo se da ugostimo posjetioce na najbolji mogući način i “sklonivši skromnost u džep”, prenosimo vam riječi sa portala vino.rs “Ispred velike dvorane već su prve naznake potpuno drugačijeg pristupa publici nego na većini vinskih manifestacija. Proizvođači sira nude krupne kriške na degustaciju umesto jedva čačkalicom dohvatljivih kockica”.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *