CategoriesUncategorized

Evropsko tržište

Svi naši proizvodi dostupni su na našem sajtu, u svim bolje snadbjevenim Voli, Aroma, Franca, Idea i Laković marketima, kao i u raznim ugostiteljskim objektima širom Crne Gore. Crnogorsko tržište u potpunosti je pokriveno i svi ljubitelji sira i ljubitelji zdrave hrane u svojoj neposrednoj blizini mogu naći naše proizvode.

U potrazi za boljim uslovima života svake godine veliki broj građana Crne Gore odlazi u inostranstvo. Sa sobom odnose nostalgiju za našim crnogorskim vrijednostima i našom tradicionalnom hranom. Ako već oni ne mogu da dođu nama, mi ćemo otići njima!
Od 2020. dobili smo licencu za izvoz na EU tržište a 2.marta krenula je još jedna isporuka za Njemačko, Švedsko i Norveško tržište. Komercijalisti sa terena javljaju nam da se jednako interesuju kako naši Crnogorci, tako i njihovo domaće stanovništvo. Što bi mi u Crnoj Gori rekli “Dobar glas daleko se čuje”.

S obzirom na to da dosta vas piše za informacije o prodajnim mjestima, javljamo vam u kojim gradovima su za sad dostupni naši proizvodi, kao i kontakt uvoznika za skandinaviju od koga možete dobiti sve detaljnije informacije :

Njemačka (Minhen, Berlin)
Švedska (Helsingborg, Stockholm)

Balkan Deli AB
Stenkvistavägen 11
124 54 Balkan Deli

VAT: SE 559 144 774 201
Na deklaracijama (etiketama)

Uvoznik za skandinaviju
Balkan Deli ab
Info@balkandeli.se
+46(0)766537007

”Importör för Skandinavien” (švedski)

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *