Iskusite čari života na planini. Mir. Tišinu. Čist vazduh. Razvijamo ruralni turizam Kontaktirajte nas

Šta nudimo?

Želite da iskusite život na selu? Na gazdinstvu Farme Miljanić, možete da:

Ranije nijeste iskusili kako izgleda čuvati stado na ispaši? Ili vas zanima šta je sve potrebno uraditi prije nego hrana stigne na vaš sto? Provedite dan sa našim čobanima i upoznajte pravi život na selu.

Boraveći kod nas, možete da pripremate sebi hranu od domaćih sirovina, naučite tradicionalnu receptru i jedete onako kako se samo može jesti na planinskom vazduhu. 

Na farmi njegujemo i nekoliko konja. Naučite ili se prisjetite kako se brine o ovoj plemenitoj životinji. Osim toga, postanite njihovi prijatelji, a oni će Vam pokazati šta sve to nudi naša planina. 

Osjetite miris planine, zvuk ptica jedinstvenih za ovaj predio

U prirodi možeš biti aktivan, a odmoriti dušu ispunivši čula.

Volite da čitate? Tragate za nadahnućem? Ili samo živite prateći italijansku izreku koja kaže da se zadovoljstvo krije u ,,far niente’’ (ne raditi ništa)? Cerovo drvo, po kojem naša planina nosi ime, ponudiće vam ugodan prostor za taj vid uživanja.

Vaše je da poželite, a mi ćemo vam obezbijediti nezaboravno iskustvo.


Gdje se nalazimo?

Magistralnim putem Nikšić- Herceg Novi- Trebinje, na dvadesetom kilometru od Nikšića, u mjestu Podbozur, kamen po kamen, stvorili smo seosku idilu. Na imanju od 96 hektara, rastu mnogobrojne životinje koje farma posjeduje. Cerovo drvo i zvuk planine ispunjuju čula, te tako čine savršeno mjesto za aktivan odmor u dodiru sa prirodom.